Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dit was de NPO Radio 2 Top 2000 (filmpje)

De Top 2000 is voorbij. Op 31 december, even voor middernacht, werd de nummer 1 uit deze lijst gedraaid. Luisteraars van NPO Radio 2 konden een week lang genieten van 2000 bekende muzieknummers. Maar hoe verliep het in de studio op het Mediapark in Hilversum in het Museum Beeld en Geluid?

De deejays deden vreselijk hun best om op de camera zo veel mogelijk op te vallen en sfeer te maken in een leeg Top 2000 Café in Beeld en Geluid. Iets wat ze de rest van het jaar nooit doen.

Luisteraars konden de uitzendingen online en via NPO 1Extra volgen.

Wie bepaalde uren van de Top 2000 heeft gemist kan ze hier terugluisteren.

Op dit moment is NPO Radio 2 tot 3 januari 2022 bezig met de ‘Top 2000 Afterparty’.

Deze is te horen tussen 07:00 en 00:00 uur op NPO Radio 2 met Eddy Keur, Desiree van der Heiden, Frank van ’t Hof, Paul Rabbering, Martine ten Klooster, Evert Duipmans, Leo Blokhuis, Corné Klijn en One’sy Muller’.

Bekijk hieronder de beelden terug in een korte samenvatting. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Ik volg de Top 2000 nooit. In het verleden luisterde ik wel naar de Veronica Top 1000 Allertijden. Deze lijst is het origineel. Bart van Leeuwen kon het mooi verwoorden bij Radio Veronica in 2011. Hij vertelde op de radio aan de luisteraars dat de Veronica Top 1000 Allertijden het origineel is en er van allerlei vreemde instanties bestaan, die het nadoen. Inmiddels heeft Patrick Kicken in een column kritiek geuit op de Top 2000. Ik ben het volledig met hem eens. Het feest rondom de Top 2000 is nogal opgeblazen en puberaal. De publieke omroep heeft zich te commercieel gedragen.