Giel Beelen op NPO Radio 2: ‘Houd uw kinderen binnen voor Marco Borsato’

Giel Beelen heeft zijn mening over Marco Borsato al klaar. De deejay, die op dit moment de Top 2000 presenteert, maakte woensdag een vreemde opmerking. Op NPO Radio 2 zei de deejay: “Ouders, houd uw kinderen binnen, want Marco Borsato komt er aan”.

Dit lijken veel mensen niet zo leuk te vinden. Want Marco Borsato wordt op dit moment alleen beschuldigd een minderjarig meisje te hebben misbruikt. Maar hij is nog niet veroordeeld.

Veel mensen op Twitter zijn kwaad vanwege dit soort uitspraken.

‘Ouders hou je kinderen binnen want Marco Borsato komt eraan’. Wat een ontzettend goedkope, smakeloze ‘grap’, aldus Geert-Jan op Twitter.

Een ander zegt over Beelen: “Echt Giel wat kan jij je verlagen dit zijn geen opmerkingen nou laat je bewijs eens zien als je dat hebt dan zou ik me nog er niet mee bemoeien want jou straatje is ook niet schoon dus mensen hou je kinderen binnen want daar komt Giel Beelen aan dit doe je Marko ook aan lul.” [RadioWereld.NL]

Foto: Still Twitter

3 reacties

  1. Gruwelijk, en dat tijdens de Top 2000. Ik vindt dit niet normaal. Hoelang gaat dat nog door zo?

  2. Ik denk dat deze grap niet goed genoeg is voor op een commerciële radiozender. Dan is de publieke omroep nog een vangnet voor slechte grappenmakers, blijkbaar. Laten we eerst afwachten of Marco Borsato wel of niet schuldig is aan grensoverschrijdend gedrag. Zou hij wel schuldig zijn, dan hoeft het niet zo te zijn dat grapjes over gevoelige onderwerpen, ineens wel leuk zijn. Verder is het zo dat Giel Beelen natuurlijk ook maar een mens is, die fouten mag maken.

  3. Inderdaad, Giel Beelen is ook maar een mens is, maar deze fout maakte hij EXPRES.
    Hij wil gewoon dat iedereen over hem praat.
    Ik hoop dat zijn baas ook met hem gaat praten.

Reacties zijn gesloten.