De Gelderse Top 100 vrijdag op Radio Gelderland

Radio Gelderland staat komende vrijdag voor de 15e keer in het teken van de Gelderse Top 100. De muzikale lijst wordt uitgezonden op oudejaarsdag. Maarten Daam en Eric van den Berg zullen de lijst onder andere presenteren op de regionale publieke omroep van Gelderland.

Vorig jaar stond Dick van Altena op de eerste plaats, met zijn nummer ‘Die arm om mijn schouder’.

Staat de zanger uit Oosterhout oudejaarsdag weer bovenaan? Of wordt het stokje doorgegeven aan Suzan & Freek, Rolf Sanchez of misschien wel Frans Duijts?

Naast deze grote namen zullen ook de gouwe ouwe artiesten ruimschoots vertegenwoordigd zijn. Hank the Knife & The Jets, Normaal, Hans de Booy, Gradus van Nimwegen, Toontje Lager en Long Tall Ernie & The Shakers ontbreken namelijk zelden in de lijst.

In de Gelderse Top 100 staan ook veel Gelders talent, zoals Sterre Koning uit Zutphen, Laura van Kaam uit Dinxperlo, Rose May uit Putten, Jef and the Pennies from Heaven uit Nijmegen en ook Merel Geerdink uit Winterswijk.

Het publiek kon ook dit jaar een eigen top 3 samenstellen met hun favoriete Gelderse artiesten. De Gelderse Top 100 is op 31 december van 08.00 tot 18.00 uur te horen op Radio Gelderland. [RadioWereld.NL]

Foto: Still Youtube