Klaas Drupsteen is het nieuwe gezicht van De Week van Gelderland

TV Gelderland start komende vrijdag met een een nieuw seizoen van de talkshow ‘De Week van Gelderland’. Het programma, wat al door veel verschillende gezichten is gepresenteerd start 2 september met een nieuw gezicht: Klaas Drupsteen. Daarmee neemt Klaas de plek over van Linda Geerdink.

Foto: Marco van Diek

Klaas Drupsteen presenteerde in het verleden onder andere Goedemorgen Nederland en Hello Goodbye op NPO1 en Op weg naar Wijsheid op TV Gelderland.

Klaas: “De week van Gelderland is voor mij een heel mooi programma om te presenteren. De onderwerpen zijn afwisselend en bij het voeren van de gesprekken is zowel de inhoud als de sfeer belangrijk. Ik wil een omgeving creëren waarin mensen zich prettig voelen, zich durven uit te spreken en elkaar écht kunnen ontmoeten. Het is een mooie uitdaging om dat goed te doen.

De Week van Gelderland
De talkshow is wekelijks om 17.15 uur te zien op TV Gelderland. In de uitzending wordt er teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week. Er is aandacht voor belangrijke en grote gebeurtenissen in Gelderland, maar er is ook oog voor het kleine en het menselijke verhaal. [RadioWereld.NL]