Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eighties Weekend op Radio Gelderland tijdens Pinksteren

Dit pinksterweekend gaat Radio Gelderland terug naar de jaren tachtig. Drie dagen lang hoort de luisteraar muziek van Doe Maar tot George Michael, van Toto tot Madonna en van Phil Collins tot Prince. Tweede Pinksterdag sluit Radio Gelderland het weekend af met de Eighties Top 80. Het Eighties Weekend is van zaterdag 18 tot en met maandag 20 mei.

De radiopresentatoren nemen de luisteraars mee naar de jaren tachtig. In elk programma kan de luisteraar ook Titel Turven, waarbij wordt geteld hoe vaak de titel exact wordt gezongen van een bepaalde eighties hit.

Eighties Top 80
Op zaterdag 18 en zondag 19 mei is het Eighties Weekend van 7.00 tot en met 18.00 uur te horen. Op Pinkstermaandag is de Eighties Top 80. Dan zijn de tachtig meest verkochte singles van dit gevarieerde decennium te horen. Vanaf maandag 20 mei 10.00 uur gaat deze hitlijst van start onder leiding van radiopresentatoren Xandra Rankier en Jeroen Drogt. [RadioWereld.NL]

Foto: Still GLD

Eén reactie

  1. Schandalig alweer de 80’s net als alle andere Radiozenders.
    Weer worden de ouderen vergeten waarom geen 60’s of 70’s ook bij deze Omroep tellen ze niet meer mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *