Daan Hartgers van Radio Gelderland naar Groot Nieuws Radio

Daan Hartgers stapt over van Radio Gelderland naar Groot Nieuws Radio. Hartgers is momenteel nog te horen op zondagmorgen bij Radio Gelderland. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor alle muziek van het Gelderse regionale radiostation.

Hartgers wordt vanaf juni de nieuwe presentator van de Lunchroom tussen 12 en 2 uur.

Na 15 jaar voor de EO en aansluitend 15 jaar voor Omroep Gelderland gewerkt te hebben hoop ik vanaf 1 juni aanstaande presentator / programmamaker van Groot Nieuws Radio te mogen zijn”, laat Daan weten.

Groot Nieuws Radio ken ik vanaf het begin en ik heb deze omroep altijd belangstellend gevolgd. Een unieke omroep, met doelen voor ogen, het hoofd in de hemel en met de voeten in de aarde. Hemel en aarde ontmoeten elkaar middels gesprekken en natuurlijk muziek. Prachtig. Ik vind het een voorrecht om hieraan mee te mogen werken en radio maken, heerlijk. Ik heb er zin in!” [RadioWereld.NL]