Ruud de Wild verdedigt De Mol op NPO Radio 2: ‘Johnny de Mol wordt kapotgemaakt’

Ruud de Wild liet zich woensdag heftig uit over Johnny de Mol en zijn ex-verloofde Shima Kaes, waar hij zeven jaar geleden een relatie mee had. De Wild vindt het ‘walgelijk’ dat De Mol kapot wordt gemaakt door zijn ex-verloofde.

Foto: video still Youtube

Shima Kaes beschuldigt hem van mishandeling. En deze aangifte is nu uitgelekt, zo vertelt hij in zijn middagshow ‘De Wild in de Middag’ op NPO Radio 2.

Nou weet ik dat Johnny een ongeleid projectiel is, en hij behoort niet tot mijn allerbeste vrienden. Maar ik wil toch even iets zeggen erover. Wat ik hier walgelijk aan vind. Hij is de zoon van een miljardair, dus een makkelijk slachtoffer. En toevallig weet ik van heel dichtbij, dat deze mevrouw geld wilde.

De familie De Mol heeft – en helemaal terecht – gezegd: ‘We laten ons niet chanteren, de rechter bepaalt.’ Nu gaat zij naar buiten omdat zij geen geld krijgt en met allemaal details waar hij zich niet tegen kan verweren. Dat gaat veel en veel te ver. Ik vind het echt bizar dat alles in dit land maar moet kunnen. Je moet alles maar kunnen roepen.”

De Wild vervolgt: “Ik vind het echt serieus belachelijk, belachelijk en nogmaals: de familie De Mol, het zijn niet mijn vrienden mensen, echt niet, integendeel – niet vijanden maar ik bedoel: ik heb een kut tijd bij Talpa gehad en ben op een walgelijke manier weggegaan daar bij de radio toen – maar ik vind dit echt veel te ver gaan.”

Sidekick Evi Hanssen vraagt daarop aan Ruud: Maar wat als alles wel klopt en zijn ex-verloofde Shima Kaes de waarheid sprak? “Dan neem ik alles terug en dan zeg ik: ‘Mijn nederige excuus, ik heb hiervan geleerd.’ Maar ik vind het echt bizar. Deze vrouw heeft gewoon geld gevraagd en echt héél veel geld en dat heeft ze niet gekregen, omdat ze zich niet hebben laten chanteren. Terecht.

Daarna mochten luisteraars in de uitzending reageren op de mening van Ruud de Wild over Johnny de Mol.

Johnny de Mol, de zoon van miljardair John de Mol, heeft ’s avonds in zijn talkshow ‘HLF8’ alle beschuldigingen van Shima Kamali Sarvestani (ook wel Shima Kaes genoemd) meteen ontkend. “Er is niets van waar. Ik heb dat allemaal niet gedaan en van mishandeling is zeker geen sprake.” [RadioWereld.NL]