NPO Radio 2 zendt live uit vanaf Concert at Sea 2022

NPO Radio 2 zendt ook dit jaar weer live uit vanaf ‘Concert at Sea’ op de Zeeuwse Brouwersdam. Op donderdag 30 juni, vrijdag 1 en zaterdag 2 juli doen de NPO Radio 2-deejays Giel Beelen, Wouter van der Goes, Frank van ’t Hof, Bart Arens en Carolien Borgers verslag van het festival met veel live muziek.

Foto: Bullet Ray

De Brouwersdam stroomt na twee jaar weer vol festivalbezoekers. Na twee edities van ‘Concert at Home’ vindt dit jaar zoals vertrouwd voor de vijftiende keer ‘Concert at Sea’ plaats. Op donderdag 30 juni start de eerste uitzending om 22.00 uur met een live concert van Kensington. Daarnaast verzorgen onder anderen Chef’Special, Krezip, Son Mieux en Musketiers optredens vanaf de verschillende podia tot 00.00 uur.

Vrijdag is Concert at Sea er tussen 16.00 tot 00.00 uur. Tot slot gaat Concert at Sea gaat zaterdag vanaf 16.00 verder. Tot de line-up behoren verder onder anderen: The Script, Maan, Di-rect, Suzan & Freek, Davina Michelle, Racoon en Miss Montreal. En traditiegetrouw wordt het van 22.30 tot 00.00 uur afgesloten met een optreden van Bløf. Het concert is live te volgen op NPO Radio 2. [RadioWereld.NL]