Jan Slagter maakt ontroerende reportages voor Missie Max

‘Missie Max’ is opgezet om het thuisfront van uitgezonden militairen en politiemensen een mooie dag te bezorgen rond de feestdagen. Door corona was er deze keer opnieuw geen evenement, waarbij deze mensen in de schijnwerpers worden gezet. Maar er is wél een televisie-uitzending.

Missie Max is zondag 2 januari om 18.10 uur te zien op NPO 1.

In samenwerking met de thuisfrontorganisaties van Defensie maakt Omroep Max weer een bijzondere editie van het televisieprogramma. In deze ‘Missie Max’ bezoekt presentator en directeur Jan Slagter – samen met de nieuwe Commandant der Strijdkrachten – de militairen in Litouwen.

Ook zijn er persoonlijke portretten te zien en er is aandacht voor de nieuwe luchtmachtmissie in Mali. Tot slot blikt Jan Slagter terug op de jarenlange inzet van Nederlandse militairen in Afghanistan. [RadioWereld.NL]

Foto: Omroep Max