Dit is de line-up in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request

Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen starten komende zondag met’3FM Serious Request’. Dan gaan ze 24 uur per dag radio maken vanuit het Glazen Huis in Amersfoort met maar één doel: samen met luisteraars en kijkers zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting ‘Het Vergeten Kind’, wat opkomt voor kinderen in Nederland die opgroeien in een thuissituatie met heftige problemen.

Om meer geld op te halen heeft NPO 3FM bekende gezichten uitgenodigd waaronder S10, Di-Rect, Chef’Special, Snelle en Wies. Daarnaast komen er de hele week, 24 uur per dag, uiteenlopende gasten voorbij die de deejays bijstaan, zoals Angela Schijf, Bizzey, Jessie Maya, Qucee en Blanks. Bekijk hieronder een overzicht.

Zondag 18 december: Snelle (muzikaal), Angela Schijf (huisgast), Burgemeester van Amersfoort (huisgast) en Natasja Froger (huisgast).

Maandag 19 december: The Jordan (muzikaal), Jungle by Night (muzikaal), Blanks (huisgast) en Andy van der Meijde (huisgast).

Dinsdag 20 december: S10 (muzikaal & nachtgast): Diggy Dex (muzikaal), Jessie Maya (huisgast) en Wilfred Genee (huisgast).

Woensdag 21 december: Chef’Special (muzikaal), Prins S. en de Geit (muzikaal), Juvat Westendorp (huisgast) en Bizzey (nachtgast).

Donderdag 22 december: Wies (muzikaal), Tamino (muzikaal), Jochem van Gelder (huisgast), Jetske van den Elsen (huisgast) en Giel Beelen (huisgast)

Vrijdag 23 december: Di-rect (muzikaal), Kuzko (muzikaal), Steven Kazan (huisgast), Meau (huisgast), Qucee (huisgast), Wendy van Dijk (huisgast) en Dione de Graaff (nachtgast)

Kerstmarkt bij het Glazen Huis

Dit jaar kan iedereen weer langskomen bij het Glazen Huis in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Naast het bezoeken van de deejays die dag en nacht radio maken, worden er ook diverse activiteiten rondom het Glazen Huis georganiseerd. 3FM Serious Request zet zich dit jaar voor het eerst in voor een Nederlands doel: ‘Het Vergeten Kind’. Van 18 t/m 24 december staan de zender 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio gemaakt vanuit Amersfoort. De actie is 24 uur per dag live te volgen via de radio, maar ook via NPO 1 extra (tijdens de actie als open kanaal 81), op televisie met updates bij NPO 1 en NPO 3 en op NPO Start. [RadioWereld.NL]