Search
Close this search box.

3FM maakt artiesten eindshow Serious Request bekend

Het Glazen Huis is terug bij 3FM, en daarmee ook het rijkelijk gevulde muzikale programma dat zich afspeelt binnen de glazen muren. Inmiddels heeft het radiostation ook de line-up van de slotdag op 24 december bekendgemaakt: Bazart, S10, Son Mieux en Goldband komen langs voor een optreden in het Glazen Huis en sluiten daarmee 3FM Serious Request 2021 af op kerstavond.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Rondé dit jaar ook langskomt voor een optreden in het Glazen Huis.

Van 18 tot en met 24 december zamelt 3FM Serious Request dit jaar geld in oor het Wereld Natuur Fonds.

In het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad zetten 3FM-deejays Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen. [RadioWereld.NL]