NPO Radio 2 wijzigt nachtprogrammering: Meer Rick van Velthuysen

NPO Radio 2 wijzigt met ingang van het nieuwe jaar de doordeweekse nachtprogrammering. Opvallend is dat Powned met Rick van Velthuysen en Desiree van der Heiden de hele nacht gaat vullen. Kimberley Dekker verdwijnt uit de programmering.

Foto’s: video still Insta

In de nacht van zondag op maandag wijzigt er niets en blijft ‘Van Inkels Choice’ met Jeroen van Inkel en ‘Wildgroei’ met Evert Duipmans en Jeroen Mulder te horen op NPO Radio 2.

De vier nachten daarop is Van Velthuysen tussen middernacht en 3 uur te horen. Hij begint dan dus twee uur eerder dan nu. Van der Heiden, die sinds oktober op NPO Radio 2 te horen is, vult de uren tot 6 uur.

Daarmee komt er een einde aan de nachturen voor Kimberley Dekker. Zij was sinds vorig jaar oktober namens WNL tussen middernacht en 2 uur te horen. [RadioWereld.NL]