Giel Beelen 23 december voor het laatst op NPO Radio 2: “Het is nu echt aftellen geblazen”

Giel Beelen is volgende week vrijdag (23 december) voor het laatst te horen op NPO Radio 2. “Het is nu echt aftellen geblazen”, aldus de deejay. De laatste late avondshow van Beelen wordt een show vol livemuziek van onder andere Mell & Vintage Future en Mick Stender. Luisteraars kunnen aanwezig zijn bij het programma door zich aan te melden via de site van NPO Radio 2.

Foto: BnnVara/Annemieke van der Togt

In augustus maakte Beelen bekend aan het eind van het jaar te stoppen met radio om een wereldreis te maken. Morad El Ouakili volgt Beelen op tussen 22 uur en middernacht op Radio 2. Zijn debuut op het late avondblok maakt El Ouakili al tijdens de Top 2000.

Beelen is sinds oktober 2021 elke doordeweekse avond op Radio 2 te horen. Ondanks dat hij op wereldreis gaat, neemt hij niet voorgoed afscheid van de radio. Over een jaar wil de deejay gewoon weer terugkeren achter de microfoon. [RadioWereld.NL]