Morad El Ouakili volgt Giel Beelen op bij NPO Radio 2

Morad El Ouakili volgt vanaf januari 2023 Giel Beelen op in de late avond op NPO Radio 2. “Het is een spannende uitdaging, maar ik heb zin om samen met de luisteraar er iets moois van te maken“, aldus El Ouakili “Een fijne afsluiter van de dag!

Foto: video still Youtube

Beelen maakte onlangs bekend te gaan stoppen met radio om de wereld rond te reizen. Arjen Penders, hoofd audio bij BnnVara, is blij met de komst van El Ouakili als opvolger van Beelen. “Morad is de afgelopen tijd uitgegroeid tot een vertrouwd geluid op de zender. Hij is absoluut klaar voor deze grote stap naar dagelijks. En hoe vertrouwd hij ook klinkt: Morad brengt tegelijkertijd ook een ander geluid op NPO Radio 2. Hij heeft interesses en een netwerk die de zender verder gaan verrijken.

Momenteel presenteert El Ouakili samen met Shay Kreuger op zaterdagavond de eerste drie uur van de ‘Soul Night’. Eerder maakte hij een middagprogramma op NH Radio, een vroege ochtendshow op NPO Radio 1 en een avondprogramma op FunX. Met dat laatste kwam El Ouakili nog landelijk in het nieuws, nadat hij doodsbedreigingen had gekregen.

Vanaf 2 januari is de deejay van maandag tot en met vrijdag tussen 22 uur en middernacht te horen op NPO Radio 2. [RadioWereld.NL]