Indierockband Personal Trainer uitgeroepen tot NPO 3FM Talent

De band ‘Personal Trainer’ is door de deejays van NPO 3FM uitgeroepen tot nieuw 3FM Talent van 2022. Acts die tot 3FM Talent worden benoemd staan vaak op het punt van doorbreken en kunnen rekenen op hulp van de landelijke publieke radiozender.

Foto: Personal Trainer

Eerder waren dat Kensington en Chef’Special en S10, momenteel maken Meau, Kuzko, Elephant en Maxine deel uit van het traject dat 3FM in het leven heeft geroepen om de meest veelbelovende nieuwe Nederlandse artiesten allround te steunen.

Zo is de muziek van Personal Trainer de komende tijd veelvuldig te horen op 3FM, komen ze langs in de studio voor live-optredens en is zijn ze te vinden op de online- en social kanalen van 3FM.

Roosmarijn Reijmer, Music Director 3FM: “We besteden bij 3FM onvermoeibaar veel aandacht aan alle lagen van muzikaal talent uit Nederland. Dat doen de deejays in hun programma’s en als zender supporten we deze acts door ze al in een vroeg stadium op de playlist te zetten. 3FM Talent is daarna een serieuze volgende stap, waarbij we langere tijd luisteraars op radio en via de online kanalen van 3FM kennis laten maken met Nederlandse acts die op het punt staan om door te breken.” [RadioWereld.NL]