Sander Hoogendoorn en Frank van der Lende naar Radio Veronica

Sander Hoogendoorn en Frank van der Lende krijgen een plekje in de nieuwe programmering van Radio Veronica, die maandag 3 oktober van start gaat. Sander is elke maandag tot en met donderdag te horen in de vroege avond en Frank krijgt één programma op de vrijdagavond. De inhoud en exacte tijden worden nog bekendgemaakt.

Foto: Ben Houdijk

Sander Hoogendoorn presenteerde tot voor kort de ochtendshow op NPO 3FM en Frank van der Lende maakte op dezelfde zender samen met Eva Koreman de middagshow.

Sander Hoogendoorn: “Radio Veronica voelt als een groep muziekvrienden op een rokerige zolderkamer, omringd door duizenden platen en CD’s. En als er één Sander over de dam is, volgen er meer. Ik heb heel veel zin om me bij deze groep vrienden te voegen en mijn liefde voor muziek te delen.

Foto: Ben Houdijk

Frank van der Lende: “Zeg je Frank, dan zeg je livemuziek en die neemt een belangrijke plek in op de vrijdagavond bij Radio Veronica. Ik ben ontiegelijk blij dat ik straks omringd door al mijn muzikale vrienden, alle nieuwe ontdekkingen en alle oude rotten op Veronica radio kan maken.

Foto: Ben Houdijk

Zendermanager Rob Stenders: “Met Sander en Frank verwelkomen we weer twee absolute muziekjunkies in het inmiddels zeer rijke palet aan presentatoren van Radio Veronica. Fantastisch dat ze deze stap maken.

Sander Lantinga, die in mei zijn overstap naar Radio Veronica aankondigde, zal ook vanaf 3 oktober op de zender te horen zijn.

Door de overstap van Sander en Frank naar Veronica moet 3FM de nieuwe programmering al wijzigen voordat deze is ingegaan. Sander zou daar het blok tussen 13 en 16 uur gaan invullen, terwijl Frank in de avond stond ingepland. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Rob Stenders versterkt Radio Veronica steeds meer. Een volle programmering maakt radio weer interessant en gezellig. Sander Hoogendoorn en Frank van der Lende zijn twee talenten, die een plek verdienen in de programmering van Radio Veronica. Ik begrijp dat ze bij NPO 3FM inmiddels zijn uitgekeken. Gemotiveerd blijven, op een zender waar bijna geen groei meer mogelijk is. Daar heb je niks aan. Goed dat ze dus voor Radio Veronica hebben gekozen. Hier kunnen ze weer in ontwikkeling komen.

Reacties zijn gesloten.