Search
Close this search box.

Programmering Radio Drenthe op de schop

De programmering van Radio Drenthe gaat volgende maand op de schop. Vanaf maandag 5 september is Wim Boer elke werkdag tussen 9 en 12 uur te horen. Boer is momenteel nog elke zaterdag te horen met ‘Hemmeltied’, maar stopt met het familieprogramma in het Drents.

Foto: video still stream

Het dagelijkse programma van Boer wordt waarschijnlijk deels in het Nederlands en deels in het Drents. ‘Koffie en Keuvelen’ noemt hij het zelf. Boer neemt de plek in van Anouk Middel, die sinds september 2018 op dit tijdslot te horen is. Momenteel is Middel op vakantie, maar vorige week vertelde ze in september weer terug te keren op Radio Drenthe.

Ook in het weekend zijn er veranderingen. Op zaterdagochtend tussen 8 en 9 uur is Boer te horen met het agendaprogramma ‘De Boer op.’ Hemmeltied wordt daarvoor een uur ingekort en begint dan pas om 9 uur. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Leuk programma van Herman Boer, maar laat die man a.u.b. Lekker in het Dreints proaten.
    Nederlands praten past niet bij hem.
    Groet Bert Tiemens een fervent luisteraar.