Zoek
Sluit dit zoekvak.

Edwin Noorlander start maandag in de avond op Joe

De avond van Joe is vanaf maandag ook gepresenteerd. Edwin Noorlander is vanaf dan vier avonden per week tussen 19 en 22 uur te horen. Op vrijdagavond blijft Ingrid Perez tot 20 uur te horen.

Foto: Joe / Sander Koning

Noorlander was sinds de start van Joe op het landelijke FM-kavel elke werkdag tussen 13 en 6 uur te horen. In januari werd al bekendgemaakt dat de deejay naar de avond zou verhuizen, die tot nu toe non-stop was. De startdatum was echter nog niet bekend en was afhankelijk van wanneer Coen Swijnenberg en Sander Lantinga in de ochtend mochten beginnen.

Begin mei gin het nieuwe ochtendduo dan eindelijk van start gaan, waardoor de deejaycarrousel bij Joe alsnog op gang kwam. Kimberley Dekker is sinds vorige week tussen 13 en 16 uur te horen. Timur Perlin blijft ook de komende tijd vier dagen per week het blok tussen 10 en 13 uur vullen op Joe. Komende week is hij echter met vakantie en neemt Daniel Smulders zijn plek in.

Maandag begint Noorlander, zoals RadioWereld.NL begin mei al meldde, op zijn nieuwe stek in de avond. Naast zijn werk voor Joe blijft Noorlander ook werkzaam als invaller bij grote zus Qmusic. [RadioWereld.NL]