Zoek
Sluit dit zoekvak.

Timur Perlin blijft langer op Joe te horen

Timur Perlin blijft ook de komende periode op Joe te horen. Dit laat een woordvoerder van de radiozender weten aan RadioWereld.NL. Perlin is sinds half januari van maandag tot en met donderdag vanaf 10 uur te horen op Joe.

Foto: Joe

De deejay werd ingevlogen om het tijdsslot in te vullen dat oorspronkelijk bedoeld was voor Dennis Ruyer, die op het laatste moment besloot om niet naar Joe te gaan, maar terug te keren bij Radio 538.

Aanvankelijk zou Perlin dit blok maar voor twee maanden presenteren, maar nog altijd is hij te horen. En dat blijft voorlopig ook zo. “Timur Perlin blijft naar ieders tevredenheid de komende tijd het tijdslot tussen 10.00 en 13.00 uur vullen bij Joe,” aldus een woordvoerder, die nog niets over de langere termijn kon zeggen.

Komende maandag (6 mei) gaan Coen Swijnenberg en Sander Lantinga alsnog van start in de ochtend op Joe. Ze nemen het stokje over van Kimberley Dekker, die het ochtendblok sinds september vulde. Dekker gaat eerst van een vakantie genieten, waarna ze vanaf maandag 27 mei te horen is tussen 13 en 16 uur, het tijdsslot dat begin dit jaar al werd aangekondigd. De verhuisdatum was echter afhankelijk van de start van Swijnenberg en lantinga.

Edwin Noorlander, die momenteel tussen 13 en 16 uur te horen is, verhuist per maandag 3 juni naar de avond tussen 19 en 22 uur. [RadioWereld.NL]