Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rob Stenders krijgt vrijdagavondprogramma ‘One Night Stenders’ op Radio Veronica

Rob Stenders keert vanaf 7 juni terug met zijn wekelijkse radioshow: ‘One Night Stenders‘.Hierin biedt Stenders op Radio Veronica elke vrijdagavond van 21.00 uur tot middernacht een ontmoetingsplek voor muziekliefhebbers.

Foto: Elvin Boer

Eerder deze week werden al programmawijzigingen aangekondigd door Radio Veronica. Zo krijgt Frank van der Lende een nieuw avondprogramma ‘Frank tot Laat’ en starten Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof met hun middagshow.

Rob Stenders: “Het begin van het weekend is voor de meeste mensen het mooiste moment van de week. One Night Stenders wordt een ontmoetingsplek voor muziekliefhebbers, met een ‘Rock ’n Roll Hall of Fame en een plek voor nieuwe of herontdekte muziek. Het is vrijdagavond, dus het hoeft het daglicht niet allemaal te kunnen verdragen.”

One Night Stenders
In het programma ‘One Night Stenders’ opent Rob Stenders wekelijks zijn clubhuis voor muziekliefhebbers. Stenders: “Er komen artiesten langs die vertellen wat hun favoriet is uit eigen werk en waar ze zich voor schamen. Want op de vrijdagavond hoeft niet alles het daglicht te kunnen verdragen.”

Ook draait Stenders muziek die nog niet in de bekende hitlijsten staat. Eerder presenteerde Stenders het gelijknamige programma bij andere radiostations. Naast dit programma blijft Rob ook zijn dagelijkse programma ‘De Bonanza’ maken, waarbij luisteraars verzoeknummers kunnen insturen.

One Night Stenders is niet geheel nieuw. eerder presenteerde de deejay het programma al op NPO Radio 2 en ook op Veronica. In 2021 verdween het programma.

De weekprogrammering:
05.00 – 06.00: The Warming Up, met Lisanne Bronkhorst
06.00 – 09.00: Niek van der Bruggen
09.00 – 12.00: Goud van Oud, met Marisa Heutink
12.00 – 14.00: Sander Hoogendoorn
14.00 – 16.00: De Bonanza, met Rob Stenders
16.00 – 19.00: Wout & Frank, met Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof
19.00 – 21.00: Martijn Muijs

Maandag tot en met donderdag
21.00 – 24.00: Frank tot Laat, met Frank van der Lende
Vrijdag:
21.00 – 24.00: One Night Stenders, met Rob Stenders

Wanneer Gerard Ekdom bij zijn nieuwe baas start is nog niet officieel bekend gemaakt, maar mogelijk is dit al over enkele maanden. Rob Stenders noemde in zijn programma als enkele keren de maand september. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. “Hierin biedt Stenders op Radio Veronica elke vrijdagavond van 21.00 uur tot middernacht een ontmoetingsplek voor muziekliefhebbers.” Dat “elke vrijdagavond” moet je bij deze meneer met een korrel zout nemen.