NPO 3FM live met studio tijdens Amsterdam Dance Event

Naast Radio 538 en Slam staat ook NPO 3FM dit weekend ook in het teken van het Amsterdam Dance Event. Op vrijdag- en zaterdagavond komen de ‘AvondVrijdagShow’, ‘3voor12 Radio’, ‘Vera On Track’ en ‘The Beat’ live vanuit de 3FM mobiele studio in De Tolhuistuin in Amsterdam.

Bekende dj’s als Darude, Coloray, Jungle by Night, Oguz, Ineffekt en Gigola komen langs voor interviews en livesessies tijdens ADE.

3FM verslaat dance tijdens het Amsterdam Dance Event in de volle breedte: van Nederlands talent tot de grote gevestigde namen. 3FM-deejay’s Jamie Reuter en Olivier Bakker trappen op vrijdagavond af met de AvondVrijdagShow. Zij ontvangen Darude en Jungle by Night in de 3FM-studio voor livesessies.

Tijdens 3voor12 Radio ontvangt Eva Koreman diverse gasten, waaronder de Nederlandse techno-dj OGUZ, die ook live in de studio een set laat horen. 3FM-deejay Andres Odijk sluit de vrijdagavond af met een special van Drum & Bass, tussen 01.00 en 02.00 uur op NPO 3FM.

Op zaterdagavond spreekt Vera Siemons onder meer Ineffekt in haar programma Vera On Track. 3FM-deejay Justin Verkijk ontvangt in The Beat dj’s Gigola, Coloray, Christiaan MacDonald, Indira Paganotto en Jeans.

Uitzendtijden NPO 3FM op ADE
Vrijdag 20 oktober
19.00 tot 22.00 uur – Olivier Bakker en Jamie Reuter met AvondVrijdagShow (PowNed)
22.00 tot 01.00 uur – Eva Koreman met 3voor12 Radio (VPRO)
01.00 tot 02.00 uur – Andres Odijk met Drum & Bass Special (KRO-NCRV)

Zaterdag 21 oktober
19.00 tot 22.00 uur – Vera Siemons met Vera On Track (NTR)
22.00 tot 01.00 uur – Justin Verkijk met The Beat (NTR)