TV538 en Slam TV tijdens ADE open bij alle aanbieders

Amsterdam is vanaf woensdag (18 oktober) weer vijf dagen lang het mekka van de dance. Dan vindt het ADE, het grootste dance event ter wereld, plaats. Radio 538 en Slam verplaatsen daarom tijdelijk hun studio naar de hoofdstad. Maar de uitzendingen zijn niet alleen in geluid op de radio, maar ook in beeld te volgen via de TV-zenders van beide stations.

Foto: RadioWereld.NL

Om zoveel mogelijk danceliefhebbers te laten genieten van het ADE staan zowel TV538 als Slam TV de komende dagen tijdelijk open bij vrijwel alle aanbieders.

538
Radio 538 opent woensdag weer de deuren van het 538 DJ Hotel. Hier ontvangen de deejays van 538 de grootste DJ’s ter wereld worden live DJ-sets uitgezonden van onder andere Joel Corry (18 okt), Afrojack (19 okt) en Hardwell (20 okt). Op zaterdag (21 oktober) komt Dance Department met Armin van Buuren live vanuit de Amsterdam ArenA.

TV538 is te bekijken bij vrijwel alle aanbieders op kanaal 538.

Slam
Slam heeft tijdens ADE een eigen studio in het Room Mate Aitana Hotel aan het IJdok in Amsterdam. Populaire DJs komen naar hun DJ Booth om een set te draaien die live uitgezonden wordt op zowel radio als televisie.

Slam TV is te bekijken bij onder meer Ziggo (kanaal 604), KPN (816), Caiway (kanaal 130) en Delta (kanaal 21). [RadioWereld.NL]