NPO 3FM live vanuit De Tolhuistuin tijdens Amsterdam Dance Event

NPO 3FM staat van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 oktober in het teken van het Amsterdam Dance Event. Er zijn dan ’s avonds bijzondere ADE-specials te horen, gepresenteerd door 3FM-deejays Eva Koreman, Vera Siemons, Yoeri Leeflang, Jamie Reuter en Olivier Bakker. De radioshows komen live vanuit De Tolhuistuin in Amsterdam Noord.

3voor12 Radio trapt op woensdagavond af met een ADE pre-party op 3FM. Op vrijdagavond komt LF System, bekend van de zomerhit ‘Afraid to Feel’, langs in de 3FM-studio. Ook FeestDJRuud, San Holo en Curbi zijn vrijdagavond te horen in de ADE-uitzending.

UK dancesensatie Eliza Rose, die we kennen van TikTok met haar nummer ‘Baddest Of Them All’, komt zaterdag. House- en techno producers Ki/Ki en Joris Voorn trakteren de luisteraar die avond op hun livesets. Daarna is van 23.00 tot 00.00 uur is een Meme techno uur te horen: een uur lang gewijd aan de nieuwste muziekrage die over Nederland raast. Dikke Baap, Natte Visstick en Gladde Paling zijn te gast bij 3FM.

Europe’s Biggest Dance Show
Voor wie al eerder van een flinke portie dance wil genieten, kan vrijdagavond (14 oktober) al terecht. Dan sluit 3FM zich aan bij 10 andere Europese radiostations voor Europe’s Biggest Dance Show.  [RadioWereld.NL]