Ochtendshow 3FM uur te laat uitgezonden door wintertijd

De ochtendshow van NPO 3FM met Rob Janssen en Wijnand Speelman werd maandag een uur te laat uitgezonden. In plaats van om 6 uur begon het programma pas om 7 uur. Wel deden de deejays om 7 uur alsof het 6 uur was en schoven ook alle items op. Het bleek een grap vanwege wintertijd te zijn.

Foto: Adriaan van de Polder

Wie om 6 uur de radio op 3FM zette werd getrakteerd op een uur non-stop muziek. Toen Speelman kort voor 10 uur het uurtje zeroes van 9 uur aankondigde, kwam Yoeri Leeflang, die Jorien Renkema vervangt, met de boodschap dat het al bijna 10 uur was. “Zie je, ik had de hele ochtend als het gevoel dat er iets mis was”, grapte Janssen daarop.

Afgelopen weekend ging de wintertijd in, waarbij de klok een uur terug werd gezet. [RadioWereld.NL]