Europe’s Biggest Dance Show vrijdag terug op 3FM (Update)

Europe’s Biggest Dance Show komt terug voor een vijfde editie. Op vrijdag (14 oktober) slaan 11 radiostations in tien Europese landen de handen ineen voor een zes uur durend danceprogramma. Na een jaar te hebben overgeslagen doet NPO 3FM dit jaar weer mee.

De vijfde editie van Europe’s Biggest Dance Show trapt vrijdag om 19 uur af met Danny Howard van BBC Radio 1 in het Verenigd Koninkrijk. Daarna wordt elk uur het stokje overgegeven aan een andere zender. Dit zijn NRK mP3 (Noorwegen), YleX (Finland), SR P3 (Zweden), WDR Eins Live en RBB Fritz (Duitsland), Studio Brussel (België), RTÉ 2FM (Ierland) en FM4 (Oostenrijk). Dit jaar is ook Oekraïne vertegenwoordigd met Radio Promin.

3FM verzorgt dit jaar het blok vanaf middernacht tot 0.30 uur. Rámon Verkoeijen presenteert de uitzending, terwijl Olivier Heldens de showcase verzorgt. [RadioWereld.NL]