Slam maakt ADE line-up bekend

Speciaal voor ADE verhuist de radiozender Slam de studio van woensdag 18 oktober tot en met zaterdag 21 oktober naar het epicentrum van de dancemuziek: Amsterdam. Vier dagen lang worden luisteraars vanuit hotel Room Mate Aitana getrakteerd op veel livesets en interviews.

Foto: Marc Verhees Fotografie

Op de lijst staan dit jaar onder andere: Alan Walker, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Eelke Kleijn, Fedde Le Grand, Gabry Ponte, Headhunterz, James Hype, Joel Corry, Joris Voorn, Mau P, Meduza, Nicky Romero, Nora En Pure, Paul van Dyk en Sam Feldt. Slam zorgt hiermee dat heel Nederland én de hele wereld ADE kan meemaken via radio, het YouTube-kanaal Slam Music, Slam TV en Twitch.

Nationaal en internationaal talent
Slam is de dance autoriteit en daarom onlosmakelijk verbonden aan het Amsterdam Dance Event. De reden om dit jaar weer terug te keren en het nóg grootser aan te pakken. De line-up bestaat dit jaar uit 42 dj-acts, waarvan 24 internationaal.

Slam Super Vip
Van donderdag 12 oktober tot en met dinsdag 17 oktober maken luisteraars van de radiozender ook nog kans op toegang tot de Slam Secret Showcase. Een exclusief feest op 19 oktober in Amsterdam. Kaarten voor dit feest zijn alleen te winnen. De hoofdprijs bestaat uit een suite in het Room Mate Aitana hotel in Amsterdam waar de winnaar tijdens ADE vier nachten mag verblijven met toegang tot alle feesten tijdens ADE.

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp: “Met Slam knalt elke dag de energie uit je speakers, maar met ADE doen er we nog een schep bovenop. Dance zit in ons DNA, wij zijn de dance autoriteit van de Nederlandse radiostations en wij weten als geen ander hoe we een feest moeten bouwen. Live vanuit het centrum van Amsterdam zorgen wij dat niemand een seconde hoeft te missen van alles wat met ADE te maken heeft.” [RadioWereld.NL]