Oogappels wint Televizier-Ring (filmpje)

De tv-wereld van Nederland vierde donderdagavond een feestje in Carré in Amsterdam. Wie heeft de meeste volgers, de meeste kijkers en haalt via veel reclame de meeste stemmers. Het antwoord werd even na 22 uur live op NPO 1 gegeven. De winnaar van de 58e Gouden Televizier-Ring is Oogappels met 39% van de stemmen.

Het gala vond plaats in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De presentatie was in handen van zanger Jan Smit en cabaretier Peter Pannekoek. Op de rode loper stonden Britt Dekker en Splinter Chabot. [RadioWereld.NL]

Overzicht winnaars

– Gouden Televizier-Ring 2023: Oogappels.

– Televizier-Ring Jeugd 2023: Steven & Jamie Kazàn – Road to Vegas.

– Televizier-Ring Talent 2023: Noa Vahle.

– Televizier-Ring Presentator 2023: Hélène Hendriks.

– Televizier-Ring Online-videoserie 2023: Politie – Politie 24/7

– Televizier-Ring Impact 2023: Afscheidsconcert Rob de Nijs

– Televizier-Ring Acteur 2023: Bertrie Wierenga