Search
Close this search box.

Ziggo zet TV538 en NPO1 Extra open wegens benefietacties radio

Ziggo stelt sinds vrijdag TV538 (kanaal 538) en NPO1 Extra (kanaal 128) tijdelijk beschikbaar aan alle klanten met een tv-abonnement. Hierdoor zijn Missie 538 en 3FM Serious Request niet alleen in geluid via de radio te volgen, maar ook met beeld via de televisie.

Foto: RadioWereld.NL

Normaal gesproken zitten beide zenders in een aanvullend pakket bij Ziggo, maar tot 3 januari 2022 staan beide kanalen open.

Missie 538
Radio 538 start vrijdag 17 december met de tweede editie van Missie 538. Gedurende acht dagen gaat het radiostation proberen geld in te zamelen voor maar liefst 12 goede doelen. Dat gebeurt in estafettevorm. Zodra het benodigde bedrag voor een doel is opgehaald, start de inzameling voor het volgende doel.

3FM Serious Request
Een dag later, op zaterdag 18 december, start NPO 3FM met Serious Request. Zeven dagen lang proberen de deejays van het station om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds om Zuid-Amerikaanse regenwouden te beschermen en te herstellen. Speciaal hiervoor keert het Glazen Huis terug.

Aanvullend op Serious Request is ook de NPO Radio 2 Top 2000 te volgen via NPO1 Extra. Naast Ziggo stellen ook KPN en andere aanbieders NPO1 Extra de komende weken tijdelijk beschikbaar aan alle tv abonnees/

Meer zenders
TV538 en NPO1 Extra zijn overigens niet de enige zenders die Ziggo tijdens de kerstperiode openzet. Ook 192TV (610), TV Oranje (609) en Mezzo (612) zijn door elke tv-klant van Ziggo te bekijken. [RadioWereld.NL]

Eén reactie