Megatop 50 op 3FM tijdens kerstdagen

Op Tweede Kerstdag zal Radio 3FM een jaaroverzicht van de Megatop 50 uitzenden van 9.00 tot 18.00. Edwin Diergaarde, Corne Klijn en Daniel Dekker zullen de beste platen draaien die het afgelopen jaar in de Megatop 50 hebben gestaan.

Ook wordt de Megaward 2004 in deze uitzending uitgereikt. De genomineerden voor de publieksprijs Megaward 2004 zijn in willekeurige volgorde: Maud, Lange Frans & Baas B, Within Temptation, Ali B, Boris, Chipz, Marco Borsato en Treble.

Tijdens het laatste uur van de Mega Top 100 op tweede kerstdag wordt de Megaward 2004 door deejay Daniel Dekker uitgereikt. Deze prijs voor de meest populaire artiest / groep van het jaar wordt traditioneel in de rechtstreekse uitzending uitgereikt aan de winnaar. De onderscheiding van GfK Mega Charts is een publieksprijs en het publiek kon haar keus kenbaar maken via Megacharts.nl. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten