Men2B wint Popstars

Men2B, de jongensgroep, heeft het RTL4-programma ‘ Popstars-The Rivals’ gewonnen. Dit gebeurde donderdagavond tijdens de live-uitzending vanuit Studio Aalsmeer. De mannen, Steven, Nils, Anno, Mark en Eshan, zijn met hun nummer ‘Bigger than that’ van niets op de eerste plaats van de tophonderd singlelijst binnen gekomen.

De rivaliserende damesgroep Raffish kwam met hun liedje ‘Plaything’ in deze lijst binnen op nummer twee. De lijst wordt volledig bepaald door de verkoopcijfers van de liedjes. Het precieze aantal verkochte singles werd nog niet bekendgemaakt.

Afgelopen week ontvingen beide groepen een gouden plaat, voor 40 duizend door handelaren aangekochte singles. Hoeveel van deze plaatjes ook daadwerkelijk deze week in de platenzaken zijn verkocht, is nog onduidelijk. Sinds het begin van het programma in oktober is de show, die heel veel van het populaire kijkcijferkanon ‘Idols’ weg heeft, niet verder dan gemiddeld 800 duizend kijkers gekomen. Nu het programma is afgelopen trekken beide groepen het land in om optredens te geven. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten