Nieuwe presentatoren AVRO Nachtdienst

Roeland van Zeijst en Martijn Rosdorff zijn vanaf 1 januari 2005 de nieuwe presentatoren van het AVRO-programma Nachtdienst op Radio 1. Zij nemen om de week een uitzending voor hun rekening in de nacht van zaterdag op zondag van 01.00-07.00 uur op Radio 1 en 747 AM.

AVRO Nachtdienst is het talkradioprogramma van nachtelijk Nederland, waarin luisteraars elkaars vragen beantwoorden. Het programma is onlangs uitgebreid naar zes uur zendtijd: van 01.00 tot 07.00 uur. Om 05.00 uur schuift een bijzondere gast aan die de luisteraars het hemd van het lijf mogen vragen.

Roeland van Zeijst (30) combineert de presentatie van Nachtdienst met zijn AVRO mediaprogramma Antenne 2 op Radio 2. Daarvoor werkte hij bij de redactie van het programma Schiffers.fm en presenteerde hij  Pyjama FM. Eerder dit jaar won Van Zeijst de Ilse Wessel Presentatieprijs van de Wereldomroep.
 
Martijn Rosdorff (36) toerde begin jaren 90 als drummer van een underground popgroep door binnen- en buitenland. In die periode had hij ook zijn eigen programma bij studentenzender Radio Hotline in de regio Zwolle/Kampen. In 1991 begon hij een loopbaan als televisieregisseur. Rosdorff werkte onder meer als redactiechef en researcher bij de AVRO TV en als redacteur bij RTL Nieuws. Op dit moment is hij werkzaam als redacteur bij 1opdeMiddag. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten