Noordzee FM tijdens de kerstdagen

Op kerstavond zendt Noordzee FM, het music & entertainment station van Nederland, non-stop kerstmuziek uit zonder tussenkomst van diskjockeys en commercials. Op eerste kerstdag zijn er ook geen commercials te horen op de zender. Alleen Albert Verlinde presenteert zijn programma; een ‘Kerstbrunch’ met diverse spraakmakende gasten. Hiermee vervalt de standaard programmering op Noordzee FM in het kerstweekeinde.

De gasten van Albert
Albert Verlinde brengt een aangepast kerstprogramma tussen 10.00 en 14.00 uur. Hij ontvangt beide kerstdagen diverse bekende gasten, zoals Daniëlle Overgaag, Froukje de Both, Leco van Zadelhof, Carlo Boszhard, Frans Bauer, Karin Bloemen en vele anderen.

Op oudejaarsavond start NoordzeeFM het nieuwe jaar om klokslag twaalf uur met een live concert van Robbie Williams, “Live at Knebworth”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten