Oudejaarsavondprogramma op RTL4

Op oudejaarsavond zijn Carlo Boszhard en Irene Moors bij RTL 4 te zien met ‘Life & Cooking Presenteert: Laat Ze Maar Lachen’ tussen 20.30 uur en 22.00 uur. In dit speciale oudejaarsavondprogramma ontvangen Carlo Boszhard en Irene Moors in de eigen ‘Life & Cooking’-studio tal van bekende Nederlanders om samen met hen terug te blikken op hun leukste tv-momenten en bloopers van het afgelopen jaar.

Carlo en Irene ontvangen zeer uiteenlopende BN’ers. Zo nemen onder anderen Albert Verlinde en Beau van Erven Dorens plaats aan tafel, maar zijn ook Leontien van Moorsel, Kim-Lian van de Meij, Elle van Rijn en Sebastiaan Labri te gast.

Naast deze bekende personen komen ook onbekende Nederlanders langs die het afgelopen jaar iets opmerkelijks hebben gepresteerd. Naast ‘de beste telefoniste van het jaar’, ‘de beste ober’ en ‘de beste krantenbezorger’, zal ook met ‘de mooiste van het jaar’ worden teruggeblikt op 2004. Een herhaling is te zien tussen 01.00 uur en 2.30 uur. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten