Presentatiedebuut Inge de Bruin

Inge de Bruin maakt woensdag haar presentatiedebuut bij de Rotterdamse regionale televisiezender RNN7. Dat meldt de zender dinsdag. Zij is een van de presentatoren van het programma ‘Trends & Shopping’. Fajah Lourens, Monique Sluyter en Peter Paul Hollink zijn haar collega’s. Volgens insiders is dit voor de Olympisch kampioene, na een drukke tijd, het ideale moment om te kijken wat voor mogelijkheden er voor haar zijn na haar zwemcarrière.

Haar Olympische collega Leontien Zijlaard- van Moorsel is na haar wielercarrière vaarwel te hebben gezegd, eveneens de weg van de televisie ingeslagen. De wielerkampioene is regelmatig in reclamespots te zien. De Bruin gaat woensdag, samen met Sylvie Meiss, in het Rotterdamse trendprogramma op bezoek bij een juwelier, om trendy sieraden onder de loep te nemen. Big Brother-babe Kelly heeft ook haar eigen programma bij de zender, ‘Kellywood’. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten