Sky Radio brengt twee kerstsingles uit

Vanwege het grote tekort aan nieuwe kerstmuziek heeft Sky Radio afgelopen zomer de zangeressen Trijntje Oosterhuis en Do benaderd om speciaal voor het station een nieuw kerstnummer op te nemen. Hierdoor krijgen bekende klassiekers als ‘Last Christmas’ en ‘Driving Home For Christmas’ eindelijk weer geduchte concurrentie aldus het radiostation.

De single is uniek omdat het een zogenaamde dubbele A kant bevat. Trijntje Oosterhuis heeft het nummer ‘Merry Christmas Baby’ opgenomen met medewerking van saxofoniste Candy Dulfer.

De tweede track op de single, afkomstig van Do, is het vrolijke ‘Everyday Is Christmas’. Naast de twee liedjes is als bonus track een videoclip van de nieuwe kerst commercial van Sky Radio toegevoegd met in de hoofdrol Phil Collins. Naast Collins spelen eveneens Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis en Do een rol in de tv-spot. De twee kerstsongs zijn vanaf donderdag bij de zender te horen. De single ligt op 10 december in de winkel.

Machiel Hofman van Sky Radio: “Sky Radio 101 FM is vorig jaar regelmatig in het nieuws geweest omdat wij van mening waren dat er te weinig nieuwe kerstmuziek werd uitgebracht. Om onze luisteraars nieuwe muziek te kunnen bieden, hebben we dit jaar zelf de beste zangeressen van Nederland benaderd om een kerstnummer te schrijven. We zijn erg trots op het resultaat en blij met deze aanwinsten! De kerstmuziek op Sky Radio 101 FM zal dit jaar weer een nieuwe muzikale impuls krijgen”, zegt Machiel Hofman van het radiostation. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten