TMF haalt 52.000 euro op voor Azië

TMF heeft woensdag met de sms-actie een bedrag van 52 duizend euro opgehaald voor de getroffenen van de zeebeving in Azië. Dit bedrag is bijeengebracht door de TMF-kijkers die woensdag massaal gehoor hebben gegeven aan de oproep een sms te sturen. Michelle Mulder, woordvoerder voor de zender, laat weten dat uit de reacties blijkt dat de ramp ook onder Nederlandse jongeren ‘veel heeft losgemaakt’. “Jongeren zijn geshockeerd door de beelden en leven mee met de slachtoffers.”

De actie nog niet ten einde. “Er kan nog steeds naar ons ge-sms’t worden, of naar 2020. Als er maar geld binnen blijft komen op giro 555”, zegt Mulder. Ook muziekzender The Box heeft woensdag een actie opgezet voor de getroffen gebieden. De opbrengst van de betaalde aanvragen voor videoclips is gedoneerd aan het goede doel. Donderdagmiddag maakt The Box de totale opbrengst bekend. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten