Tom Mulder terug bij Radio 10 Gold

Radio deejay Tom Mulder werd afgelopen zomer getroffen door een hersenbloeding en verblijft nog steeds in een revalidatie-kliniek. De presentator herstelt voorspoedig aldus Showtime.

Mulder zal met de kerstdagen thuis zijn en ook Oud-en-Nieuw viert hij in huiselijke kring. In tegenstelling tot wat De Story deze week schrijft, wijst alles er op dat Tom Mulder in de loop van volgend jaar zijn werkzaamheden voor Radio 10 Gold weer zal oppakken. Met dit artikel over Tom Mulder gaat De Story wederom de fout in. De Story heeft afgelopen maanden al diverse rectificaties moeten plaatsen. Bovendien moest de Story tienduizenden euro’s betalen aan Bekende Nederlanders die volstrekt ten onrechte in een verkeerd daglicht werden geplaatst. [Showtime/Radio.NL]

Gerelateerde berichten