TOP 2000 A GO-GO op Nederland 3

In december is de derde editie van de Top 2000 a Go-Go te zien op Nederland 3. Vanaf Tweede Kerstdag tot en met oudejaarsavond presenteert Matthijs van Nieuwkerk rond 19.00 uur de Top 2000 van Radio 2 op Nederland 3.

Naast veel clips en reportages die te zien zijn, praat Matthijs in de studio met musici, de mensen achter de hits en de fans. Zo vertellen popjournalisten over hun meest bijzondere ontmoetingen met grote helden uit de popgeschiedenis. Daarnaast spelen twee bekende muziekliefhebbers de Top 2000-quiz. Onder voorbehoud worden verwacht: Sylvana Simons, Nelly Frijda, Bart Chabot, Meta de Vries, Quintis Risti, Pierre Kartner, Femke Halsema, Mariska Veres en Tom van ’t Hek.

Radio 2
Op Radio 2 wordt van 26 december 0.00 uur tot en met 31 december 24.00 uur de zesde editie van de Top 2000 uitgezonden. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten