De weddenschap gaat nu in…

Jos Brink zou jaloers zijn op zo’n weddenschap: kun je binnen drie weken een compleet radiostation in de lucht brengen, compleet met verbindings-infrastructuur, uitgekiend muziekformat, iedere 30 minuten actueel internationaal en Rotterdams nieuws, reclamescheduling, jinglepakket en processing?

Showbizz NL gaat de uitdaging als voorlopig tijdelijk project aan in opdracht van de lokale omroep SLOR in Rotterdam. “Als het op 1 januari aanstaande niet stil blijft op de 93.9 FM, hebben wij de weddenschap gewonnen…”; aldus Eric Holzhauer, die met een enthousiast team razendsnel moet zorgen dat de zender niet op ‘zwart’ gaat, na het definitief bekend worden van het einde van Stadsradio Rotterdam in haar huidige vorm.
 
Wat er met Stadsradio-zusje Den Haag gaat gebeuren na 1 januari is nog niet bekend; mogelijk zal ook hier een tijdelijke oplossing worden gezocht. De omroepen hebben meer tijd nodig om te beslissen over hun toekomst. Showbizz NL is daarom gevraagd om in afwachting daarvan een tijdelijk nood-programma te brengen in Rotterdam. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten