Trouwen tijdens Innercity live op Radio ID&T

Innercity zal dit jaar plaats vinden op zaterdag 18 december in de Europa Hal van de RAI in Amsterdam. Innercity wordt zal waarschijnlijk tussen 22:00 en 06:00 live uitgezonden op Radio ID&T. Innercity gaat dit jaar Las Vegas-stijl. Tijdens Innercity zullen optredens te zien zijn van onder andere: DJ’s Roger Sanchez, Marco V., Dana en Chuckie.

Trouwen tijdens Innercity
Dat jaar krijgt Innercity een speciaal tintje. Om twaalf uur ’s nachts zullen twee mensen hun ja-woord geven in een echte wedding chapel tegenover zo’n 45.000 bezoekers tijdens de zevende editie van Innercity. Het huwelijk wordt voltrokken door een echte ambtenaar van de burgerlijke stand, het kersverse bruidspaar krijgt een officiële trouwakte en ze beloven elkaar eeuwige trouw.

Wilt u ook trouwen ?
Koppels die ook willen trouwens tijdens Innercity kunnen zich niet meer aanmelden voor een huwelijk. Maar met alle stellen die wel willen trouwen maar liever eerst een tijdje proefdraaien heeft Radio ID&T ook rekening gehouden. Die mensen kunnen de hele nacht, al dan niet tijdelijk, trouwen in de Holland Restaurant zaal die gehost wordt door ExPornstar. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten