Veronica Top 1000 Allertijden

Op 29 oktober gaf Radio Veronica DJ Jeroen van Inkel het officiële startsein voor de luisteraars van Radio Veronica om weer te gaan stemmen op hun favoriete platen aller tijden. Luisteraars van het landelijke radiostation kunnen nog tot 12 december stemmen op de ‘Veronica Top 1000 Allertijden’. De lijst zelf zal worden uitgezonden van 20 tot en met 26 december 2004.

Radio Veronica brengt al sinds 1968 de Top 100 Allertijden, die door Veronica ook wel wordt omschreven als ‘de lijst der lijsten’.

Vorig jaar werd voor het eerst de opvolger van deze lijst, de ‘Veronica Top 1000 Allertijden’ uitgezonden. Afgelopen week liet Radio Veronica weten al 120.000 stemmen te hebben.

De ‘Veronica Top 1000 Allertijden’ wordt samengesteld door de luisteraars van Radio Veronica en gepresenteerd door diverse Radio Veronica Dj’s waaronder Rob van Someren, Jeroen van Inkel en Bart van Leeuwen.

Station Manager Uunco Cerfontaine: “Eén keer per jaar geven we ons hele radiostation letterlijk in handen van de luisteraars. Zij bepalen welke platen in de ‘Veronica Top 1000 Allertijden’ terecht komen en gedurende een week op de zender te horen zijn. Afgelopen jaar was dat Guns ’n Roses met November Rain en we zijn benieuwd of ze dit jaar hun nummer 1 plek weten te behouden”. 

Televisie
Naast de uitzending van de ‘Veronica Top 1000 Allertijden’ van 20 tot en met 26 december bij Radio Veronica, zal er in december ook dagelijks het televisie programma ‘Top 1000 Allertijden’ bij Veronica televisie te zien zijn. [Radiowereld.NL]