Zondag in mediaprogramma Antenne 2

Zondagmiddag tussen 16.00 uur en 18.00 uur is het mediaprogramma ‘Antenne 2’ op Radio 2 te horen. Het mediamagazine behandelt opmerkelijke gebeurtenissen bij radio, televisie, kranten, tijdschriften en internet.

Luisteraars kunnen ook deelnemen aan het radioprogramma ‘Antenne 2’. Vragen en klagen over de media kan 24 uur per dag via de Klaagbaak van het programma onder telefoonnummer 035 – 67 17 222. Beluister hier de meest recente uitzending van Antenne2 in realaudio. [Radiowereld.NL]

De volgende onderwerpen komen aan bod:

– Coverstory: De speelfilm 0605 over Pim Fortuyn gaat in première op internet. Maar wie kijkt daarnaar?
– Niet iedereen is blij met de grote krantenfusie rondom het Algemeen Dagblad.
– In Gek Geluid: de opvallende reclamedeuntjes van de STER.
– Hoe kunnen internationale zenders als TV5 en Discovery Nederlandse ondertiteling hebben?
– En Wat Zag Ik? is deze week om in te lijsten.

Gerelateerde berichten