Computertijdschrift nomineert Adam Curry voor prijs

Adam Curry is door het Amerikaanse tijdschrift Wired Magazine genomineerd voor de ‘Technology Innovation Award 2005’. Curry ontving de nominatie voor de ontwikkeling van nieuwe software, meldt Curry maandag aan Novum Nieuws.

Het gaat om nieuwe software, de ‘iPodder’, waarmee automatisch periodiek nieuwe mp3’s gedownload worden, die door aanbieders zijn geselecteerd. “Je abonneert je op een dienst die bijvoorbeeld iedere maand muziek selecteert en jij downloadt ze via mijn programma. Het wordt automatisch op je mp3-speler gezet”, licht Curry zijn software toe.

Curry vertrok eind december vorig jaar met zijn vrouw Patricia Paay naar Londen. Vanuit de Britse hoofdstad verzorgt de deejay radioprogramma’s die via internet te beluisteren zijn. Door deze verhuizing moest Curry zijn ochtendradioprogramma bij Radio Veronica verlaten.

Wired is het grootste computertijdschrift in de Verenigde Staten. De winnaars van de prijzen worden op 7 maart in San Francisco bekendgemaakt.[Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten