Search
Close this search box.

3FM deejay loopt weg bij voorstelling

Radio 3FM deejay en cabaretière Claudia de Breij is zaterdagavond weggelopen bij haar voorstelling in Putten. Ze was kwaad omdat een vrouw in het publiek de voorstelling zat te filmen. De voorstelling in Putten was de afgelopen week al eerder in het nieuws, toen de aankondigingsposter met een naakte De Breij erop in het dorp was vervangen door een andere poster, zonder naakt.

Volgens een woordvoerder van het cultureel centrum Stroud, Rosemarie Landman, was er aan het begin van de avond niks aan de hand. “Ze begon met een paar leuke sneren over de posteraffaire, waarop het publiek spontaan in applaus uitbarstte. ‘Het wordt nog veel leuker’, zei Claudia nog.”

Ongeveer tien minuten na de pauze zag De Breij ineens in het publiek een vrouw zitten die aan het filmen was, vertelt Landman. “‘Mevrouw, ik zie’t wel dat u aan het filmen bent. Wilt u mij de camera geven’, zei Claudia. Maar de vrouw wilde hem niet afstaan en stak hem in haar tas. Toen liep Claudia van het toneel af.” De vrouw in kwestie had er volgens Landman ook genoeg van en ging naar huis.

De Breij zei zondag op Radio 3FM dat ze dacht dat het iemand was die opnames wilde maken om aan de gemeenteraad te laten zien. Toen niemand van de organisatie ingreep en men de vrouw gewoon naar huis liet gaan was voor De Breij de maat vol. “Toen had ik zoiets van nou ga ik ook naar huis.” Overigens is de cabaretière/presentatrice/radiojockey zondag jarig. Ze wordt 30 jaar. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten