Search
Close this search box.

Anniko presenteert ‘Van tuin naar tafel’

Anniko van Santen wordt de presentatrice van het nieuwe AVRO programma ‘Van tuin naar tafel’. In dit wekelijkse lifestyle draait het om de oorsprong en smaak van eten. De eerste aflevering van ‘Van tuin naar tafel’ is op 19 maart te zien op Nederland 2. Afgelopen dinsdag was Anniko van Santen ook al te zien in de eerste aflevering van Dierenpark Artis.

Anniko vindt ‘Van tuin naar tafel’ geen standaard kookprogramma. “Nee, het gaat wel over koken en lekkere dingen. Maar ik beantwoord ook de vraag waar die lekkere dingen vandaag komen. Het is natuurlijk niet alleen maar het bereiden van recepten. Dat koken ga ik overigens niet zelf doen. Dat gaat een kok doen. We geven tips waar je allerlei lekkere dingen kunt kopen. Ook komt voorbij hoe je op een makkelijke manier een moestuintje kunt maken.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten