Search
Close this search box.

Einde voor streekradio Excellence

Het is eind van deze maand over en uit voor streekradio Excellence. Het station zou twee september van dit jaar zijn 10-jarig jubileum vieren, maar we hebben besloten om de stekker uit het project te trekken, aldus de omroep.

“De zender is de afgelopen 3 jaar een beetje op een dood spoor terechtgekomen en er zit op deze manier geen toekomst meer in. De gemeente Heiloo wil al jaren niet echt meewerken en houd de helft van het geld dat vanuit Den Haag wordt overgemaakt achter. In totaal kostte dat ons al zo’n € 25.000,00. Bovendien is de concurrentie de afgelopen jaren enorm toegenomen en word het steeds moeilijker om op verantwoorde wijze geld binnen te halen. Maar omdat dat wel van levensbelang is moest er wat gebeuren. En dat gebeurt dus vanaf begin volgende maand. Want dan neemt Noord Holland afscheid van het ene radiostation, maar verwelkomt een ander: BEAT FM”

Op de oude etherfrequentie van streekradio Excellence (106,3MHz) zullen dan de programma’s van BEAT FM te horen zijn. Het station is het beste te omschrijven als een niet op jongeren gericht soul/urban radiostation in de doelgroep 25 tot 45 jaar. De officiële website Beatfm.nl zal tegelijk met het nieuwe radiostation in de lucht komen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten