Search
Close this search box.

Headlines uit de krant: vrijdag 25 maart

Tv-presentator Carlo Boszhart tekent een contract voor een jaar, met een optie voor nog drie jaar. RTL-topman Fons van Westerloo is blij met het behoud van zijn ‘multitalent’, dat bij RTL 4 de Staatsloterijshow, Win ’t en In ’t en Life en Cooking maakt. ,,We wilden Carlo onder geen beding laten vertrekken naar Talpa, dat flink aan hem heeft lopen trekken.”

RTL neemt na 15 jaar wel afscheid van Reinout Oerlemans, die in de soap GTST begon. De presentator (33) van Pulse en Idols kiest voor de TROS, omdat hij daar volgens Van Westerloo met zijn productiebedrijf Eyeworks de komende drie jaar voor 20 miljoen euro programma’s kan maken. Met RTL lukte het niet zo’n contract te sluiten. Lees verder

Smaad
De hoofdofficier van justitie in Den Bosch heeft besloten hoofdredacteur Tony van der Meulen van het Brabants Dagblad niet te vervolgen wegens smaad. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) in Den Bosch donderdag bekendgemaakt. LPF-Tweede-Kamerlid Nawijn had begin februari aangifte van smaad, laster en belediging gedaan naar aanleiding van een column van de hoofdredacteur. Van der Meulen schreef daarin over “een stukje Nederland waar Nawijn zijn neofascistische staatje kan vestigen”. Lees verder
 
Paaspop
Thuisblijvers kunnen toch horen hoe het op Paaspop gaat. Paaspop en 15minutes verzorgen een continue radio-uitzending vanaf het festivalterrein. Paaspop radio is een gezamenlijk initiatief van Paaspop en 15minutes, een project van de jongerenredactie van de Lokale Omroep Schijndel (LOS). Lees verder

Lokaal
De vergadering van de gemeenteraad van Bleiswijk over de mogelijke fusie van de 3B-gemeenten wordt dinsdagavond 29 maart rechtstreeks uitgezonden via Radio 3B-Lokaal. In de kleinste van de drie fusiegemeenten bestaat veel weerstand tegen de fusie van Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs, onder meer omdat tegenstanders vrezen dat de afstand tussen burger en gemeente te groot wordt. Verder is men bang dat fusie te duur wordt. Lees verder

Gerelateerde berichten