Zoek
Sluit dit zoekvak.

Italiaans wielrennen bij de NOS

De NOS heeft de uitzendrechten gekocht van de twee Italiaanse wielerklassiekers: Milaan San Remo en de Ronde van Lombardije. Ook zijn de rechten verworven voor het uitzenden van samenvattingen van de Giro dItalia.

Milaan San Remo (294 kilometer) is aanstaande zaterdag 19 maart al live te zien bij NOS Studio Sport (14.00 – 17.30 uur). De Italiaanse Ronde van Lombardije wordt op 15 oktober rechtstreeks uitgezonden. De Giro dItalia vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 29 mei.

Dankzij de verwerving van de uitzendrechten voor de Giro heeft de NOS alledrie grote wielerrondes in huis. De 92e editie van de Tour de France is van 2 tot en met 24 juli geheel live te volgen op televisie en radio, en ook de Ronde van Spanje (27/8 t/m 18/9) wordt uitgezonden door de NOS. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten