Zoek
Sluit dit zoekvak.

NCRV radio komt met In Memoriam Top 50

Wordt het “Waarheen, waarvoor” van Mieke Telkamp, de rock-klassieker “Stairway to Heaven” van Led Zeppelin of “Waarom nou jij” van Marco Borsato? Welk lied wordt het meest gedraaid bij uitvaartdiensten?

In de nacht van zondag op maandag (00:00-06:00 uur) presenteert Victor Posthuma op Radio 1 de ‘In Memoriam Top 50’ van liedjes die mensen troost geven. De Top 50 is samengesteld op basis van de verzoeknummers bij uitvaart-maatschappijen. In de uitzending vertellen luisteraars live over hun muzikale herinneringen aan overledenen.

De ‘In Memoriam Top 50’ is onderdeel van het project Doden zijn niet stil, dat in de Stille Week voor Pasen plaatsvindt. Op internet, radio en televisie laat de NCRV merken dat mensen die overleden zijn nog steeds zeggingskracht hebben. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten