Search
Close this search box.

Loeki de Leeuw terecht

Loeki de Leeuw is terecht. Zijn ‘ontvoerders’ hebben de bekende reclamemascotte achtergelaten in De Efteling, meldde een woordvoerder van het attractiepark in Kaatsheuvel. De STER erkende mee te hebben gewerkt aan de verdwijning van het leeuwtje.

Een woordvoerder van de STER noemde de ontvoering van Loeki een verzinsel. ” We vonden het een aardige manier om duidelijk te maken dat Loeki een nieuw onderkomen kreeg.”

Loeki gaat bij de poppen van het Carnaval Festival wonen in de Efteling. Daar is hij vanaf 25 maart te zien. De Efteling gaat dan open voor het nieuwe seizoen. Joop Geesink, de geestelijk vader van Loeki, is tevens de ontwerper van deze attractie. “We zien dit als een eerbetoon aan Loeki”, liet het park weten. [Telegraaf / Radio.NL]

Gerelateerde berichten